Politica de retur

Legea O.G. 34/2014 permite returnarea produselor achiziționate online în termen de 14 zile calendaristice de la data achiziționării lor fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv. Astfel, dacă dorești să returnezi produsele comandate noi îți vom returna la rândul nostru contravaloarea produselor, mai puțin taxele de livrare. Contravaloarea produselor returnate se virează imediat după ce intrăm în posesia acestor produse și ne asigurăm de integritatatea lor. Pentru returnare este necesar ca produsele să fie intacte și nefolosite. Ne poți anunța atât prin email, cât și telefonic de dorința ta de a returna parțial sau total o comandă. Vom răspunde în maximum 3 zile lucrătoare.


Rambursarea sumelor se va face în cel mult 14 zile de la data acceptării returului de către Atelier AMB Handmade SRL. Pentru a fi acceptată returnarea produselor, acestea trebuie să fie în aceeaşi stare în care ți-au fost livrate (să aibă etichetele originale, să nu fie purtate sau deteriorate). De asemenea, trebuie să păstrezi integritatea documentelor însoţitoare. Pentru a putea soluţiona cât mai repede cererea ta de restituire, îți recomandăm să rambursezi produsele prin intermediul unei firme de curierat (ex: DPD, FAN Curier, Urgent-Cargus, Nemo Express, GLS), nu prin intermediul Poştei Române.

Daca ți s-a livrat alt produs decât cel comandat sau un produs ce prezintă defecte, contactează în maxim 72 de ore echipa Atelier AMB pentru a reclama această situaţie şi ne vom asigura ca produsul să fie înlocuit cu un produs nou sau că banii vor fi rambursați în cel mai scurt timp. Costurile de retur şi de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de către Atelier AMB. Pentru produsele ale căror colete prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, vă recomandăm să refuzaţi recepţia lor.

Atenție! Nu primim retururi cu ramburs!